Blog

Na tomto mieste nájdete rôzne články a zaujímavé rozhovory. Venujeme sa dopadom nepríjemných prekvapení po našich miláčikoch na zdravie, majetok a životné prostredie. Na článkoch spolupracujeme s veterinármi a odborníkmi. Zároveň tu nájdete aj novinky, ktoré chystáme v rámci rozšírenia portfólia a služieb spojených s ECO DOG TOILET stanicami pre domácnosti, ale aj mestá a obce.  

V relácií Dámsky klub na stanici RTVS, ktorá sa vysielala dňa 15.10.2020 sme boli pozvaní odprezentovať unikátne svetovo patentované riešenie prevencie pred negatívnymi vplyvmi psích exkrementov. Video si môžete pozrieť nižšie.

Pani Eva mala jasnú predstavu. Potrebuje ochrániť zdravie svojej rodiny, seba a zároveň starostlivo udržiavanú záhradu. Z tohto dôvodu sa rozhodla využiť ECO DOG TOILET, ako jediné svetovo patentované hygienické zariadenie na venčenie psov. Vďaka ECO DOG TOILET si pani Eva môže teraz užívať čistú a zdravú záhradu.

Ďalším z úspešných príkladov kde ECO DOG TOILET STANICA plní svoj účel nie len pre svojho majiteľa ale aj pre zákazníkov, ktorí navštívia Šamorín a známy salón Jerry&Jessy. Majiteľka tohto salónu - pani Zuzana má ECO DOG TOILET STANICU v rámci salónu dostupnú aj pre svojich klientov.

Inšpirovali ste sa?