Blog

Na tomto mieste nájdete rôzne články a zaujímavé rozhovory. Venujeme sa dopadom nepríjemných prekvapení po našich miláčikoch na zdravie, majetok a životné prostredie. Na článkoch spolupracujeme s veterinármi a odborníkmi. Zároveň tu nájdete aj novinky, ktoré chystáme v rámci rozšírenia portfólia a služieb spojených s ECO DOG TOILET stanicami pre domácnosti, ale aj mestá a obce.  

27.03.2022 bol publikovaný článok, ktorý zhrňuje problematiku psích exkrementov a ich dopad na zdravie a ekosystém. Výsledky štúdie sú alarmujúce a ukazuje sa, že agresívny psí moč ale aj tuhý exkrement zostávajú v pôde počas dlhého obdobia. V našich mestách, na verejných priestranstvách v obciach je to ešte oveľa horšie. Exkrementy ponechané na...

Nemecko je obrovský trh s množstvom psíkov žijúcich v rodinnom dome. Práve preto sme sa rozhodli expandovať na tento trh ako na prvý trh v Európe (okrem Slovenska). Ak žijete v Nemecku už ste mohli zaznamenať informácie o spustení poskytovania služieb v Nemecku.

Vedeli ste, že v sieti predajní Super Zoo si môžete zakúpiť ECO DOG TOILET KARTU na základe ktorej získate unikátne zľavy, ktoré uplatníte iba u nášho partnera Super Zoo? Jedná sa o zľavovú kartu na 150 EUR v hodnote 100 EUR.

Inšpirovali ste sa?